For a short summary in English, see below

Vanaf zaterdag 14 januari is het weer mogelijk om binnen te sporten, wat betekent dat de taekwondo lessen ook weer kunnen beginnen. Via dit bericht willen we jullie met genoegen mededelen dat de trainingen vanaf morgen (14 januari) weer gaan beginnen volgens het reguliere rooster met een kleine aanpassing (zie hieronder). Daarnaast zijn er enkele aanvullende punten van aandacht.

Thuisblijven bij klachten:

Het is van belang dat al onze leden (ook onder de 18 jaar) bij klachten thuis blijven en zich bij voorkeur laten testen bij de GGD. In het geval van een positieve test hopen wij dat jullie contact met ons opnemen om dit door te geven. Dit is niet verplicht, maar wordt wel door ons gewaardeerd.

Coronatoegangsbewijs:

Voor volwassenen geldt dat zij alleen mogen deelnemen aan een training als zij in het bezit zijn van een geldig corona toegangsbewijs. Deze worden gescand door één van de (assistent)trainers voorafgaand aan de training. De app voor het coronatoegangsbewijs is te downloaden via: https://coronacheck.nl/nl/

Contributie:

Begin februari wordt de contributie weer opgestart omdat we ervan uitgaan dat we nu kunnen blijven trainen. Voor de maand januari wordt er geen contributie geïnd, dus de contributie zal dan 2/3e van het normale bedrag zijn (43,33 euro in plaats van de gebruikelijke 65,00 euro)

Publiek en mondkapjes:

Het is helaas nog niet toegestaan om bij één van de trainingen te blijven kijken. We vragen ouders/verzorgers om hun kind buiten af te zetten en op te halen en dus niet de sporthal binnen te gaan. Voor iedereen vanaf 13 jaar is het verplicht om een mondkapje te dragen. Alleen bij het sporten mag deze af.

Kleine aanpassing van het rooster:

De meeste lessen gaan weer door zoals voor de lockdown. Zoals al eerder besproken wordt het uur voor de volwassenen op zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur verplaatst naar de donderdagavond van 20:00 tot 21:15 uur. Dit gaat direct vanaf morgen in, wat betekent dat alleen de eerste en tweede groep (van 9:00 tot 10:00 en van 10:00 tot 11:00 uur) morgen les hebben.

Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact op via info@taekwondo-eindhoven.nl.  Zie voor meer informatie www.rijksoverheid.nl/corona

Met vriendelijke groet,

Ian van Beek

Namens het bestuur van Taekwondo Eindhoven

Short summary in English:

–             Starting from the 14th of January all taekwondo classes will start again

–             If you have any symptoms matching the virus, please stay at home.

–             For every adult (18 years and older) member that wants to take part in a class it is mandatory to have a “green” corona certificate.

–             The contribution will be withdrawn around the first of February, minus 1 month. That means only two-third of the usual fee will be withdrawn

–             It’s still not possible for parents, caretakers or any other form of audience to watch the classes. We ask parents/caretakers to drop off and pick up their children outside the hall.

–             For everyone older than 13 years old a face mask is mandatory. During the class it can be taken off.

–             For adults: the class on Saturday will, starting from the 14th of January, be held on Thursday from 20:00 till 21:15.