Stijlteam levert top prestaties in Aarschot

De vakantie is nog maar net voorbij en voor het stijlteam is het wedstrijdseizoen alweer begonnen. Op zaterdag 24 september namen zij deel aan de Open Ilyo in Aarschot, België. Met bijna 200 deelnemers uit verschillende Europese landen was dit meteen een pittige start van het seizoen.

Hanneke en Tom beten het spits af als paar en liepen erg netjes synchroon met goud als resultaat. Hierna was Hanneke aan de beurt om individueel te lopen. Hanneke zat in de grootste poule en nam het op tegen 12 andere meiden. Hierdoor heeft zij ook een voorronde moeten lopen voordat ze in de finale kwam. Uiteindelijk heeft Hanneke een heel goede score behaald met een eerste plaats als resultaat.


Vervolgens liepen Agnes, Tom, Ronald, Jinaan en Vinnie hun vorm en behaalden welverdiend respectievelijk goud, goud, zilver, brons en brons. Voor Olivia was dit pas de vierde wedstrijd waarbij ook zij een mooie tweede plaats behaalde als resultaat. 


Tot slot waren Agnes en Hanneke aan de beurt als duo, in de family categorie. Het was voor hen een primeur in deze categorie en hebben voor een eerste keer samen op een wedstrijd, heel mooi gelopen. Naast een leerzame dag, was het ook een hele gezellige dag waarin we zoals altijd veel hebben gelachen!

In totaal werd Taekwondo Eindhoven dus vertegenwoordigd door 7 leden in 9 verschillende categorieën. Individueel, paar en familie. Dit leverden ons een mooie buit aan medailles op! 5x goud, 2x zilver en 2x brons. Een top prestatie!