Nieuws

Hier vind je de laatste nieuwtjes over Taekwondo Eindhoven.

Heb je zelf nieuws voor ons? Stuur een bericht naar (het liefst met foto erbij!)

Zomerstop
13-07-2021
Beste leden en ouders/verzorgers,
 
Graag willen we jullie op de hoogte brengen van het volgende: de zomerstop voor de recreanten van Taekwondo Eindhoven zal niet beginnen vanaf zaterdag 23 juli zoals eerder gecommuniceerd, maar al vanaf aanstaande maandag 19 juli.
Dit betekent dat voor de recreanten dit de laatste week van de trainingen zijn en dat we na het examen van aanstaande zondag gaan genieten van een welverdiende vakantie. We beginnen weer vanaf maandag 6 september.
 
De wedstrijdteams worden door hun trainer op de hoogte gebracht van wanneer voor hen de zomerstop in gaat.
 
Mochten er vragen zijn horen we dat graag.
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Taekwondo Eindhoven
 
Binnentrainingen hervat!
20-05-2021

Beste leden en ouders/verzorgers,

 

Per 19 mei is het weer mogelijk om binnen te trainen met een aantal beperkingen in verband met de Corona-pandemie. Om hier goed op voorbereid te zijn heeft het bestuur van Taekwondo Eindhoven besloten dat vanaf dinsdag 25 mei de trainingen voor de recreanten weer volgens het normale trainingsrooster zullen worden hervat. De wedstrijdgroepen ontvangen een apart bericht van hun trainers.

Dat betekent dat er weer in de gymzalen van de  Vlokhovenseweg als het Karregat getraind zal worden volgens de tijden die vermeld staan op de website van Taekwondo Eindhoven: Lestijden

Om een en ander goed te laten verlopen het dringende verzoek om onderstaand gedeelte goed door te nemen. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van de trainers of via 

Regels omtrent het binnensporten

-                      Er is een maximum aantal van 30 personen (exclusief trainer) in de zaal toegestaan. Het bestuur gaat er vanuit dat dit aantal niet gehaald wordt. Mocht dit wel het geval zijn dan zullen er aanvullende maatregelen genomen worden.

-                      Leden t/m 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

-                      De leden van 18 jaar en ouder mogen in tweetallen een individueel trainingsprogramma volgen mits zij onderling 1,5 meter afstand houden. Bij klachten is het verplicht thuis te blijven. Bij twijfel wordt ook sterk geadviseerd thuis te blijven. Op deze manier kunnen de trainingen zoveel mogelijk doorgaan.

-                      De leden moeten zich voor aanvang van de training registreren bij de trainer. Dit zodat in het geval van een positieve test er snel gecommuniceerd kan worden.

-                      De kleedkamers zijn gesloten. De leden volgen de looproute en trekken eventuele schoenen, trainingspak of jas in de zaal uit.

-                      Publiek is niet toegestaan, ouders/verzorgers moeten buiten wachten en hun kinderen daar opwachten.

Voor meer informatie zie ook: Overheid

In verband met de hervatting van de trainingen binnen zal ook de contributie weer worden geïnd voor de resterende twee maanden tot aan zomervakantie (25 juli). Het gaat hierbij dus om de contributie voor de periode tussen 25 mei en 25 juli.

Het extra bedrag dat leden van één van de wedstrijdteams betalen zal niet worden geïnd in verband met het uitblijven van extra trainingen en/of wedstrijden in deze periode.

 

Namens het bestuur Taekwondo Eindhoven,

 

Met vriendelijke groet,

Ian van Beek,
Voorzitter Taekwondo Eindhoven

Buitentrainingen voor jeugd en volwassenen
12-05-2021

Vanwege de coronabeperkingen is het helaas niet mogelijk om binnen te trainen. Toch willen we graag dat jullie kunnen blijven trainen en daarom organiseren we weer buitentrainingen.
 

Voor de jeugd onder de 18 jaar:

Iedere zaterdag trainen we van 10:00 tot 11:00 uur in het Henri Dunantpark. Deze trainingen worden gehouden bij het grote grasveld bij de vijver/het ijzeren kunstwerk, tegenover de Rode Kruislaan.

 

Voor de volwassen boven de 18 jaar:

Iedere donderdag trainen van 18:30 tot 19:30 uur bij de Karpendonkse plas. Deze trainingen worden gehouden bij het grasveld aan de Insulindelaan, naast de oude midgelgolfbaan.

 

Vanwege de beperkingen hebben we besloten om voor de bestaande leden op dit moment geen contributie te innen. Deze wordt pas geïnd bij de start van de binnentrainingen .

 

Voor geïnteresseerden is dit een ideale mogelijkheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met Taekwondo en Taekwondo Eindhoven.

 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar:

of bellen met 06-52463426

ALV online 17 december, 20:00 uur
23-11-2020
Beste leden van Taekwondo Eindhoven,

We nodigen je uit voor de Algemene Ledenvergadering 2020 van Taekwondo Eindhoven

In verband met het coronavirus en de richtlijnen vanuit het RIVM zal deze vergadering online via Microsoft Teams gehouden worden op donderdag 17 december 2020 van 20.00-22.00 uur.

Check je e-mail voor veel meer informatie!

Het bestuur van Taekwondo Eindhoven.
Herfstvakantie
15-10-2020
De herfstvakantie voor alle recreanten is van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober.

Na de vakantie kunnen de leden onder de 18 jaar weer deelnemen aan de trainingen zoals in de e-mail van het bestuur (en in voorgaande nieuwsbericht) is uitgelegd.
Pagina: 1 van 19